Skip to main content

Audit gereedmaken v. organisaties

De moderne technologie kenmerkt zich door enorme flexibiliteit en vele mechanieken die op maat kunnen worden ingesteld. Hierdoor kunnen ongewenste risico’s optreden zoals onvoldoende oog voor functiescheiding en beheersbaarheid bij het inrichten van beheersprocessen.

Deze risico’s komen vaak pas aan het licht als u een audit laat uitvoeren. Hierdoor kan het gewenste certificaat niet worden afgegeven.

Door vooraf een onderzoek te laten uitvoeren, krijgt u zekerheid of uw organisatie aan het gewenste niveau voldoet. Hierbij kunt u besluiten om alleen een aantal facetten te selecteren waarover u twijfels heeft.

Door onze ervaring in het uitvoeren van de meest voorkomende audits kunnen wij in korte tijd een vooronderzoek binnen uw organisatie uitvoeren. Hierdoor kunt u met een redelijke mate van zekerheid de officiële audit laten uitvoeren en het certificaat verkrijgen.

Wat kunnen wij u bieden

  • Het opstellen van normenkaders voor platformen, netwerken en werkprogramma’s toegesneden op uw specifieke situatie;
  • Het assisteren bij het audit gereedmaken van uw organisatie en het via een QuickScan verifiëren of de juiste risico’s zijn afgedekt.

De voordelen

  • U verneemt voorafgaand aan een officiële audit of uw organisatie aan de normen voldoet en zo niet, welke additionele maatregelen nodig zijn. Hierdoor kunt u de benodigde maatregelen treffen waarna u met een gerust gevoel de officiële audit kunt laten uitvoeren.

Contact

Noordbeek B.V.
Rijndijk 235
2394 CD Hazerswoude
KvK 33265070

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Noordbeek B.V. All rights reserved.