Skip to main content

U bent afhankelijk van informatie en de informatievoorziening. Aanvallen van kwaadwillenden kunnen leiden tot verlies van data of uitval van uw systemen. Dit is een van de grootste risico’s die uw organisatie vandaag de dag loopt. Uitval of verlies kan leiden tot imago- en financiële schade.

De opkomst van nieuwe technologieën maakt het steeds gemakkelijker om informatie te verwerken en te delen. Integrale informatiebeveiliging wordt daarom steeds belangrijker. Door de snelle technologische voortgang kan er bij uw organisatie een achterstand ontstaan in de adequate beveiliging van de waardevolle informatie.

Informatiebeveiliging is meer dan antivirus software, firewalls en een wachtwoordbeleid. Binnen de gehele keten van IT-middelen en gebruikers moeten voldoende maatregelen zijn getroffen om de informatie en de middelen die gebruikt worden om de informatie te ontsluiten, te beveiligen. De beveiliging dient passend te zijn voor de risico’s die worden gelopen.

Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van risicoanalyses, het uitvoeren van audits naar het niveau van informatiebeveiliging en het verder optimaliseren van uw IT beveiligingssysteem met bijbehorende processen.

Wat kunnen wij u bieden

  • Het uitvoeren van een externe audit waardoor wij u een objectief en onafhankelijk beeld van het niveau van de informatiebeveiliging geven en, indien van toepassing, kunnen aanbevelen hoe u het niveau kunt verbeteren;
  • Het assisteren bij het opstellen van IT-beleid en normenkaders. Tevens kunnen wij na-mens uw management begeleiding en coördinatie van de uitvoering verzorgen. Hierbij wordt rekening gehouden met de kwaliteitseisen van uw management en de werkwijze binnen uw bedrijf;
  • Het invullen van de Interne IT Auditfunctie. Dit ontlast u en geeft u steun bij het uitvoeren van uw eigen primaire functie.

De voordelen

  • U heeft een redelijke mate van zekerheid of de getroffen informatiebeveiligingsmaatregelen de beschikbaarheid en vertrouwelijkheid van uw informatie voldoende waarborgen.

Contact

Noordbeek B.V.
Rijndijk 235
2394 CD Hazerswoude
KvK 33265070

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Noordbeek B.V. All rights reserved.